Videójáték, meglepetés fülbevaló, kellemes csalódások

Manapság egyre népszerűbbek a modern és fejlődő technikának köszönhetően a különböző videójátékok és egyéb online tevékenységek.

Az internet világában az ember hajlamos kizárni és háttérbe szorítani a külvilágot, a valóságot. Elég sok jó dolgot is rejteget persze, mint a sportfogadás, amiről sok cikket is írtam az interneten, (http://konzolhq.hu/hogy-tudok-online-sportfogadast-kotni/), többek között arról, hogy hogy kell online sportfogadást kötni. Emellett a játékok világa is végtelen sok lehetőséget rejt ebben az online témában.

A sok hiedelemmel ellentétben a játékoknak közösségszervező ereje is van, hiszen a legtöbb játék csapatokkal történik, csapatmunkára épül, amit meg kell tanulni és jó stratégia fejlesztő hatása is van. És természetesen ezekben nagyon sokan örömüket lelik, főként a fiú nemből valók, de egyre több hölgy érdeklődését is felkeltik a számítógépes játékok, videójátékok.

Szerencsés vagyok, mert van egy barátom és igen sok időt töltünk együtt. Viszont ő elég sokat játszik a számítógépen, erre a jelenségre használják azt a megnevezést, hogy valaki kocka. Féltem is, mikor kezdett közeledni a szülinapom, amit most először töltöttünk együtt tölteni, hogy ő teljesen meg fog feledkezni róla, mert annyira magával ragadták a játékok.

Mint utólag kiderült, egyáltalán nem volt erről szó. Megtudtam, mert elmesélték, hogy az én drága nővéremmel is összebeszélt és őt is kérdezgette, hogy vajon mit vegyen nekem a szülinapom alkalmából. A tesómnak sem kellett több, azonnal elhalmozta ötletekkel a barátomat. Egy lánynak nem hiszem, hogy ez különösebb gondot okozna, hogy kitalálja, hogy mit vegyen ajándékba, főleg nem, ha egy nő nemű társáról van szó, én elhiszem, hogy a fiúknak ez gondot, illetve egy nagyobb gondolkodást igénybevevő dolgot jelent, pedig én szeretem, ha valaki úgy lep meg, hogy saját maga ötlete alapján vesz nekem ajándékot.

El is érkezett a nagy nap és én már nagyon izgultam. Tudom, hogy ez nem az ajándékozásról szól, de azért nagyon vágytam rá, hogy kapjak tőle valamit, amiről mindig eszembe fog jutni. Bár azt gondolom, hogy legjobb élményt ajándékozni, de azért tényleg jó, ha van valami tárgyad, ékszered, amire ha ránézel, eszedbe jut az a kellemes emlék, amikor valakitől ezt megkaptad és persze a kedves személy, akitől kaptad, maga.

Este átjött hozzám, együtt vacsorázott a családom meg ő is velünk volt. Nagyon kellemesen telt a dolog, én már alig bírtam kivárni a tortámat is, mert nagyon szeretem a tortákat meg a szülinapokat is, mert általában csak ilyen alkalmakkor fogyasztok tortát. Azért vigyázni kell az alakomra meg ez így különleges.

Vacsora után gyorsan odament a bejárathoz a barátom és a táskájából elővett egy kis ajándékszatyrot. Azonnal elvigyorodtam, hát vett nekem valamit, végre nem csak számítógépes játékokra költi a pénzét, ahogy általában szokta, gondoltam magamban.

Megnéztem a csomag tartalmát és egy kis fekete ékszeres doboz volt benne. Kinyitottam és egy pár swarovski fülbevaló volt benne, kör alakú, fehér színű apró kis kövekkel kirakva.

Természetesen le voltam nyűgözve, hiszen ezt ő választotta nekem, mint kiderült, szóval a nővérem csak annyit mondott neki, hogy segítsen az ajándék megválasztásában, hogy vehetne ékszert, de a fülbevalót és ezt a gömb alakú swarovski fülbevalót ő saját maga választotta az ő drága barátnőjének a szülinapjára, azaz nekem. És mennyire jól választott.

Lehet, ha én vennék neki fülbevalót, akkor ő azt nem igazán tudná értékelni, mert egy részt nem lány és nincs is kilyukasztva a füle, de azért dísznek nem nézne ki rosszul mondjuk a szobájában a hangfala és a videójátékok tokja mellett. Mondanom sem kell, hogy ps2- je és Xbox felszerelése is van, csak, hogy biztosra menjen. Mindig akad mivel játszani. De ebből, az én példámon keresztül is látszik, hogy hiába nagy kocka valaki, azért így is tud olyan gömb alakú fülbevalóval meglepni egy általa kedvelt személyt, akit ezzel teljesen levett a lábáról.

Tehát attól, hogy valaki akár mondhatni, hogy a játékok rabjává válik, még tud figyelni a körülötte lévőkre. Van, akit az tesz boldoggá, ha éjjel nappal sorozatot néz, valakit, ha főz, valakit, ha teniszezik, vagy lovagolhat, ezzel még jól is jár, mert a testmozgás nagyon fontos. De ahogy mondják, ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák. Engem péládul húsz percnél többre nem kötne le, ahogy azt nézem az interneten keresztül, ahogy mások játszanak online, akkor már inkább én játszanék magam. De hát ilyen a világ. És én az agresszív, lövöldözős játékokat sem ítélem el. Inkább ott csinálják, sőt örüljünk, hogy csak ott vadásznak egymásra az emberek, hiszen az csak egy virtuális világ, virtuális valóság és jobb esetben nem tudja befolyásolni a valós életet. Viszont, mint ahogy én is tapasztaltam, nem mindig megy valami, mondjuk egy párkapcsolat rovására az, ha valaki kocka és rengeteg időt tölt a képernyő előtt számítógépes játékokat játszva.

Én gazdagabb lettem egy gömb alakú swarovski fülbevalóval és egy nagyon jó kis szülinappal, a barátom meg kiderült, hogy nyert az online sportfogadásával, szóval mindenkinek jól telt az a napja. Még sok ilyet szeretnék, legalább is minden évben egyet, hiszen évente egyszer van csak szülinapom, de amikor van, akkor azt nagyon ki kell használni.