Minőségi tárolás minőségi értékeinknek

A videojátékosokra sokszor úgy gondolnak, mint tornacipős, lazán, már-már kamaszosan öltözködő fiatalokra. De mi van akkor, ha egy gamer egyáltalán nem hasonlít a fent leírtakhoz, és megjelenésére kifejezetten igényes? Szereti márkás, laza de mindenképpen minőségi darabokkal feltölteni a ruhatárát? Szívesen hord Egy gamer divatos bőrcipőben is lehet a legnagyobb Far Cry-ban. Ehhez a szereléshez viszont mindenképpen bőr férfi oldaltáska dukál, csak így lehet teljes az összhang.

Magam is az a fajta játékos volnék, aki végig nyomta a Tomb Raider–t, verhetetlen volt Doom-ban és majd minden nap betért a konzolboltba megnézni, hogy kijött-e már az új része a GTA-nak. Viszont aki nem ismer, külsőszemlélőként ezt nem mondaná meg rólam, elegáns üzletembernek gondolna – ami egyébként vagyok is. Pedig máig szinte mindenhova magammal viszem a gamer laptopom, ez a legféltettebb kincsem.

Gondosan válogasd meg mire bízod rá az értékeid

A múlt hónapban majdnem meg kellett gyászolnom, mert a táskám varrása – igaz nem mai darab volt már – hirtelen elkezdett foszlani. Az utolsó pillanatban vettem észre, mikor a gépemnek már nem sok kellett volna, hogy egy méterről a betonba csapódjon. Az is egy bőr férfi oldaltáska volt pedig, azt hittem semmi baj nem történhet vele…De lehet, hogy nem Kínából kellett volna rendelnem.

férfi oldaltáskaEgyből nekiálltam új megbízható, időtálló, igényes és stílusos hordozó után nézni majdnem pórul járt laptopomnak. Ezúttal külön hangsúlyt fektettem arra, hogy ne külföldről, ismeretlen készítőtől rendeljek ilyen fontos éréknek táskát. Szerencsére hamar rátaláltam egy oldalra, ami kiváló férfi bőr oldaltáskákat is forgalmaz. Színben és méretben bőven tudtam válogatni: megtaláltam a tökéletes darabot, ami a cipőimhez remekül megy árnyalatban és anyagban és a laptopom hordozására is biztonságosnak bizonyult.

És amiért ezt megosztom veletek: a hozzám hasonlók bizonyára örülnek a hírnek, hogy nem kell beérniük a hagyományos gamer stílusú kiegészítőkkel az elektronikai boltok kínálatából. Létezik olyan fancy bőr táska, ami biztonságosan szállítja a benned élő örök videójátékos szükséges tartozékait.