Miket vegyünk két különböző korú fiúgyereknek, ha egy napon van a szülinapjuk?

Az a véletlen ért minket, hogy mindkét fiunk egy napon született, csak épp tíz év eltéréssel. Ádám most lett 13 éves, az öccse, Dávid pedig 3. Pár hete volt a születésnapjuk és ez volt az első olyan ünnepség, amire Dávid valószínűleg majd emlékezni is fog, szóval nagyon el kellett találnunk a dolgot. Ádám most éli az aktív videójátékozós korszakát, szóval neki nem is volt kérdés, mit fog kapni: egy saját laptopot, hogy ne az apjáért nyúzza állandóan. És hogy Dávidnak mit adtunk? Na, azt nagyon nehezen tudtuk csak kitalálni.

Az óvodában, mikor bementem az egyik nap a gyerekért, megláttam, hogy az egyik kisfiú egy ABC-s készségfejlesztő játékkal játszik. Megkérdeztem az óvónénitől, hogy honnan van az a játék. Elmesélte, hogy a Játék Webshop oldalán sok ilyen játékot lehet kapni, ők is onnan szoktak vásárolni ilyesmiket, szívből ajánlotta nekem, hogy mi is onnan vegyünk ajándékot Dávidnak. Meg is fogadtam a tanácsát és amint volt egy kis időm este, megnéztem magamnak ezt az oldalt. Tényleg igaza volt az óvónéninek, mert a weblap tele van jobbnál jobb játékokkal és meg is találtam az ABC-s játékot is a gyermek laptop és tanuló tablet kategóriában. Amint a férjem, Gyuri végzett a zuhanyzással, neki is megmutattam, mit találtam. Ő is alaposan megnézte magának a terméket, de a részletes leírás és a korrekt ár őt is meggyőzte hamar, hogy meg kell venni ezt. A kosárba tettem a terméket, de még kicsit elidőztem az oldalon, hátha Ádámnak is találok valami tematikusan. Szereti Pókembert és találtam is neki egy menő táskát. Miután mindkét gyereknek megvettem, amit akartam, a kosár tartalmát leellenőriztem, majd beírtam a szállítási adatokat, amiket kért a rendszer. Ekkor láttam meg, hogy ha 20 000 Ft-ért vásárolok, akkor elengedik a szállítási költségeket. Na több se kellett, már léptem is vissza tovább böngészgetni, hogy kitöltsem a maradék pár ezer forintot. Pár iskolai eszközt sikerült találnom, amikre Ádámnak esetleg szüksége lehet a suliban, majd kiválasztottam, hogy online szeretnék fizetni és GLS-sel kérem a csomagkiszállítást. Mikor mindezzel végeztem, meg is jött a visszaigazoló e-mail a fiókomba, miszerint megtörtént a rendelés leadása. Reméltem, hogy nem húzódik el a kiszállítás, mert a szülinapi bulira mindenképp meg kellett érkeznie a csomagoknak.

Pár nappal a buli előtt aztán csengettek az ajtón és a futár állt odakint, két csomaggal a kezében. Sérülésmentesen, minden papírral együtt vettem át a termékeket, kibontás után gyorsan megnéztem őket, aztán már csomagoltam be a csomagolópapírba mindent. A buliig a szekrény mélyén dugdostam őket, majd aznap kipakoltam az asztalra az ajándékokat a torta mellé. Mikor megjöttek az óvodai csoporttársak és osztálytársak, valamint a szülők, elénekeltük a Boldog szülinapot, majd az evés-ivás előtt mindenki átadta a gyerekeknek, amit hozott. Dávid rögtön leült a szőnyegre az új játékaival játszani és Ádámnak is nagyon tetszettek a dolgok. Az ABC-s játék különösen tetszett a fiamnak, jó választás volt. Remek, hogy a Játék Webshop ilyen király szolgáltatást nyújt és gyorsan kihozták a csomagokat. Máskor is biztosan fogunk tőlük rendelni, mert igazán megéri, az árak és a választék is kiváló.