Az ideális fotós és a legkedvezőbb esküvői videós árak

A minap a jegyesemmel ültünk a nappaliban és xbox-on játszottuk a kedvenc videójátékunkat. Sokszor szoktuk ezt csinálni. Mindketten szeretünk versengeni, úgyhogy általában egymás ellen játszunk. Kicsit kellemetlenül érzi magát, ha nő létemre nyerek ellene egy autós játékban vagy fociban, de elviseli.

Ezen az ominózus napon is így volt. Kicsit össze is kaptunk a játék után, mert ahogy láttam elég ingerült lett, amit végül is meg is értek. Ami viszont rosszul esett az ez után következett. A nagy veszekedés közepette a fejemhez vágta, hogy milyen lusta vagyok, meg nemtörődöm, mert még mindig nem néztem utána az elkövetkezendő esküvőnkre, hogy milyenek az esküvői videós árak.

Nagyon mélyen érintett, hogy ezt kifogásolta, mert mint hobbi fotós és videós, számomra borzasztóan fontos az igényesen leforgatott és megvágott anyag. Főleg ha a saját esküvőmről van szó! Ráadásul nem is volt igaz ez az állítása. Megnéztem már jónéhány fotós oldalt árakkal együtt és próbáltam eldönteni, hogy melyik lenne a legmegfelelőbb, de olyan nagy a választék, hogy őszintén szólva kicsit elvesztem.

Fontos számunkra hogy jó hangulatban teljen a forgatás is, habár az esküvőn garantált lesz a kicsattanó öröm, de szeretnénk azért a stábbal is jó kapcsolatot ápolni. Mindketten nagyon emberszeretők vagyunk és fontosnak tartjuk a vidám, oldott légkört. Szóval egyszerűen döntésképtelennek éreztem magam ennyi megnézett oldal után. Kicsit, ha őszinte vagyok, kétségbe is voltam esve, hogy most oké, hogy szimpatikus ez a személy, de azért az esküvői videós árak nála magasabbak, mint a másiknál. Szóval értitek. Válságba kerültem. Úgyhogy nyitva hagytam a dolgot, úgy döntöttem másnap foglalkozom vele újra.

Ami mint utólag kiderült a lehető legjobb ötlet volt, mert a reggeli kávém után felhívott a legjobb barátnőm és elkezdtünk mindenféle dolgokról beszélni. Elmeséltem neki persze hogy az előző nap nagyban hasonlítottam össze az esküvői videós árakat és hogy a jegyesem is hogy kiakadt azon, hogy leelőztem a német autóval az olasz autóját a videojátékban.

Jót nevetgéltünk ezen, aztán megemlítette, hogy a munkatársa nemrég házasodott és valami elképesztően jó videója volt. Egyből lázba hozott a dolog, úgyhogy el is kértem a munkatársának a számát és miután mi letettük, fel is hívtam őt. Nagyon kedves volt velem, bár elég spontán dolog volt így szinte ismeretlenül felhívnom egy ilyen fontos témában, de szerencsére jól sült el. Megbeszéltünk egy találkát, ahol meg is mutatta a videót nekem. Ez borzasztóan szimpatikus volt, hiszen nem akárkinek mutogatjuk ám életünk legfontosabb napjáról készült videót, ráadásul elég sok közös témát is találtunk a beszélgetés során.

Például kiderült, hogy bukósisakokat árusítanak. Egyből azon kezdtünk viccelődni, hogy ahogy a jegyesem vezet, még a kocsiban ülve is hordanunk kéne mindkettőnknek bukósisakot.

Na de a lényegre visszatérve, a videó valami elképesztően jó volt. Viszonylag látom azért, hogy milyenek a jó beállítások, hogy van ügyesen megvágva a videó, és milyen ütemben van bekeverve a hang alá, és ez az anyag tökéletesen megfelelt az elvárásaimnak. Egyből el is kértem az illető fotós elérhetőségeit.

Otthon aztán megnéztük az urammal, hogy ennél a fotósnál milyenek az esküvői videós árak. És nagy meglepetésünkre ez bizonyult a legkedvezőbbnek az eddigiekhez képest. Megmutattam a jegyesemnek a fotós képeit is és laikus szemmel is nagyon elismerően nyilatkozott róluk. Én pedig nem laikus szemmel is ugyanezen a véleményen vagyok.

Egy szó, mint száz, nagyon szimpatikus ez a fotós és több mint valószínű, hogy ő lesz a szerencsés, aki lencsevégre kaphatja a kettőnk életének legszebb napját, amikor összekötjük az életünket.

Egyébként borzasztóan várjuk már A Nagy Napot. Teljesen be vagyunk zsongva, szervezünk mindent, foglaljuk a helyet, választjuk ki az étlapot. Nagyon izgalmas. Szerencsére szabad kezet kaptam az esküvői design terén, úgyhogy kiélhetem az efféle vágyaimat, elképzeléseimet.

Úgy gondoltam, mivel, mint említettem, nagyon szeretjük a videójátékokat (főleg az autósakat) ráadásul a párom az olasz autókért is oda van, az esti bulin együtt játszunk majd a násznéppel mulatozás közben. Kialakítunk majd egy kis helyiséget, ahol mindenki játszhat majd velünk a kedvenc autós játékunkkal. Remélem tetszeni fog majd a násznépnek is az ötlet és megoszthatjuk velük is ezt a szenvedélyünket.

Alig várom már azt az érzést, hogy az esküvőmön, már férjes asszonyként játszhassak a kedvenc videójátékunkon. Biztos nagyon szürreális, de egyben fantasztikus érzés lesz.